Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk fő tevékenysége a személyszállítás, autóbuszbérlés, melyet saját gépjárműparkkal látunk el. Az eltelt közel egy évtizedben mindig törekedtünk rá, hogy a lehető legmagasabb színvonalon végezzük munkánkat (inkább a hivatás a megfelelő szó), hiszen jól tudjuk, egy utazás nem csak attól sikeres, ha az út végén felejthetetlen élményekkel térnek haza a résztvevők, hanem az az igazi elismerés, ha a legközelebbi alkalommal is minket kérnek fel.

Miért éppen az AlbaBus?

Az ország egyik legfiatalabb járműparkjával rendelkezünk, karbantartásuk kizárólag márkaszervizben történik, ezáltal a műszaki állapotuk a lehető legmegbízhatóbb.
Gépkocsivezetőink minden szükséges belföldi és nemzetközi engedély birtokában évek alatt óriási szakmai gyakorlatra, helyismeretre és tapasztalatra tettek szert hazánkban, illetve Európa majd minden országában. Utazási irodák, valamint magáncsoportok, baráti társaságok felkérésére rendszeresen bonyolítunk akár több hetes körutazásokat is.
Autóink mindegyik ülése külön biztonsági övvel van felszerelve, mely tulajdonság tapasztalatunk szerint az óvodai csoportok, iskolák osztálykirándulása esetén döntő fontosságú.
Szakmai utak esetén, külföldi partnerek városnézése során céges megrendelőink szolgáltatásunk sokszínűsége miatt fordulnak hozzánk, mert szálláslehetőség, programok megszervezését, idegenvezető biztosítását is készséggel vállaljuk.
Sportegyesületek az autóbuszok kényelme miatt választanak bennünket, egy hosszabb utazás során sem fáradnak el annyira a játékosok, hogy ezen múlna a mérkőzés sikere.
Mindezek azonban csak kiragadott példák, örömmel segítünk egyéni elképzelései megvalósításában.

Amennyiben egyéb utazási ajánlatainkra kíváncsi, úgy kérjük, keresse fel a www.utaznijo.com oldalt, ahot utazási irodánk teljes kínálatát megtalálja

Hol talál meg minket

Címünk 2100 Gödöllő, Állomás tér 1-2.
Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 9.00 - 18.00 óra között
Telefon / Fax számunk : +36 28 415 784

Mobilszám: +36 30 371 5660

Email cím: info@albabus.hu

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is Megrendelőink között köszönthetjük!

személyszállítás, buszbérlés, kirándulás, céges utazás, csoportos kirándulás, belföldi és külföldi körutazások, osztálykirándulás, gyermekszállítás, zenekarok szállítása, buszbérlés külföldre, sportcsapatok utaztatása, buszrendelés, városnézés, kisbusz bérlés, nyaralás, reptéri transzfer, rendezvények, szakmai utak, esküvők személyszállításának lebonyolítása, hétvégi program, síutak

Renault Trafic

Copyright © 2015. albabus.hu  ·  oldaltérkép  ·  Az oldalt készítette: Albavia.hu Utazás Kft